Naschoolse begeleiding Parkstad Landgraaf

Aanbod

Naschoolse begeleiding Parkstad is vanaf 17 september 2018 gevestigd in het gebouw van 't Knoevelhöfke in Landgraaf. We bieden na schooltijd begeleiding aan kinderen die zich anders ontwikkelen dan andere kinderen, bijvoorbeeld door gedragsproblematiek, autisme, een verstandelijke- en/of meervoudige beperking. 

In de groep zitten kinderen in de leeftijd van ongeveer 5 tot 10 jaar. Extra aandacht en begeleiding en een vrijetijdsinvulling die afgestemd is op hun behoefte en leeftijd geeft deze kinderen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. 

Het voordeel van deze specifieke vorm van naschoolse begeleiding is dat de kinderen dichtbij huis de juiste ondersteuning krijgen.     

Wat

Bij Naschoolse begeleiding Parkstad bieden we na school en tijdens vakanties begeleiding aan kinderen van 5 tot 10 jaar. Ook kinderen die niet woonachtig zijn in Parkstad kunnen bij ons terecht. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, ook in bijna alle schoolvakanties. 

Waar

Naschoolse begeleiding Parkstad is gevestigd op de Gatestraat 54, 6373 LS Landgraaf.

Bijzonderheden

In ons gebouw zijn meerdere faciliteiten aanwezig specifiek voor onze doelgroep. Zo is er bijvoorbeeld een gymzaal, een snoezelruimte, een zwembad en een speeltuin. 

Social 

We hebben onze eigen pagina op Facebook. Je vindt ons hier!